• Gratis forsendelse på alle amerikanske ordrer

Din vogn

Du har ingen varer i din indkøbskurv

Hunde uden grænser: Nicole og Tylers historie

10 januar 2024
Mens vi fortsætter til GlydeIN TIL 2024, er vi begejstrede for vores partnerskab med Dogs Without Borders, den plejebaserede redningsmand i SoCal, der er dedikeret til at trække hunde fra krisecentre og finde hjem til dem. I denne måned vil vi støtte organisationerne gennem donation og ved at skabe opmærksomhed.
Dette partnerskab rammer tæt på hjemmet for Glyder Team. Vores marketingchef, Nicole, adopterede sin hund, Tyler, fra DWB for næsten et år siden efter at have fostret ham i 4 uger.
Nicole deler sin erfaring med at fostre og adoptere gennem Dogs Without Borders
Lær mere om dwb her

  

Hvad inspirerede dig til at begynde at fostre hunde, og hvordan blev du involveret i Dogs Without Borders?

Jeg har altid været hundelsker og voksede op med dem. Da jeg rejste på college, fik min familie deres første redningshund, som gav mig et indblik i en verden af ​​krisecentre og redninger, og jeg har siden været super interesseret i at hjælpe disse organisationer lige siden. Jeg havde altid ønsket at pleje og besluttede mig til sidst for at tage springet på grund af krisecentret efter covid. Jeg havde hørt om redningsaktionen Hunde uden Grænser gennem venner og besluttede mig endelig for at melde mig til pleje, fordi jeg gerne ville hjælpe  

 

Kunne du fortælle lidt om den hund, du fostrede og til sidst adopterede? 

Jeg havde oprindeligt meldt mig til at være plejeforælder blot som et middel til at hjælpe, uden intention om at adoptere. Mens han var på ventelisten, matchede DWB mig med Tyler. Lidt var kendt om hans situation, men han blev dumpet på et krisecenter sammen med fire andre hunde, og DWB var i stand til at få dem ud og finde dem hver især for at få dem ud af den situation. 

Tyler var en venlig og spunky hund fra starten. Det ser ikke ud til at være som om han blev misbrugt, men han var helt sikkert forsømt og havde virkelig inficeret hud. Stakkels fyr! 

Han fyldte bare mit liv med glæde på en måde, jeg ikke engang kan forstå, hvilket til sidst førte til en "foster-fail" aka permanent adoption! Det har været så givende at se, hvor meget han sætter pris på de ting, som jeg troede bare var rudimentære nødvendigheder (måltider, rutinemæssige gåture osv.) og at se ham afsløre mere og mere af sin personlighed.

 

Kan du beskrive processen med overgangen fra pleje til adoption af din hund? Hvad motiverede dig til at tage den beslutning?

Absolut! Beslutningen kom til sidst ned på, at han følte sig som en del af mit liv og et medlem af min familie. At adoptere er et stort ansvar, så jeg tog ikke beslutningen useriøst, men havde besluttet, at belønningen langt opvejede arbejdet, især fordi han tilfældigvis tilpassede mig min tidsplan relativt godt. 

Overgangen fra plejefamilie til adoption var let, fordi han allerede havde følt sig som min i et stykke tid. Jeg tror, ​​jeg ubevidst havde vidst, at han var kommet for at blive, før jeg faktisk forpligtede mig. Da jeg indså, at Tyler var kommet for at blive, kontaktede jeg DWB, og de guidede mig gennem adoptionsansøgningen og -processen!

 

Hvilket budskab vil du gerne formidle til folk, der ønsker at gøre deres del for at hjælpe med at redde hunde?

Alt hjælper! Hvis du ikke kan adoptere, pleje. Hvis du ikke kan fostre, meld dig frivilligt eller øge bevidstheden. Så mange af os elsker hunde, og stykker indsats fra hele verden kan have stor indflydelse. Jeg ville ønske, at jeg var blevet mere involveret, selv før jeg var tryg ved at pleje. Dogs Without Borders tilbyder mange muligheder for at donere, hjælpe med adoptionsarrangementer og sprede budskabet om deres mission.

 

Hvilket råd vil du give til nogen, der overvejer at pleje eller adoptere en hund fra en redningsorganisation som Hunde uden Grænser?

At processen har sine udfordringer, men er så det værd. 3-3-3 reglen er en meget ægte ting! 3 dage til at dekomprimere, 3 uger til at komme ind i en rutine, 3 måneder til at føle sig hjemme. De første par dage kan være udfordrende, og hver hund er lidt anderledes, men processen er fyldt med kærlighed og påskønnelse, og jeg garanterer, at det vil være en tilfredsstillende oplevelse, uanset om du plejer eller tager en ny ledsager for altid.

 

Lær mere om dwb her